top of page

Загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених

15 червня 2017 року відбулись загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ.

До порядку денного включені наступні питання:

  1. Звіт голови Наукового товариства за 2016 - 2017 н. р.

  2. Затвердження оновленого складу Наукового товариства.

  3. Розгляд питання щодо зміни організаційної структури Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених.

  4. Розгляд питання щодо підтримки Плану заходів щодо виявлення академічного плагіату та надати рекомендації вченій раді КНТЕУ на його затвердження.

  5. Розгляд питання щодо підтримки Антикорупційної програми КНТЕУ та Плану заходів щодо запобігання та протидії корупції.

Перед початком протокольної частини засідання з вітальними й натхненними словами до членів Наукового товариства звернулася перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна, вона із гордістю розповіла про успіхи студентів та молодих вчених у науково-дослідній діяльності, презентувала здобутки та досягнення КНТЕУ в екополітиці, побажала Науковому товариству справжніх наукових звершень, вдалих проектів та перемог на славу університету.

З теплими словами підтримки та вдячності за плідну роботу до членів Наукового товариства звернулась проректор з наукової роботи Мельниченко Світлана Володимирівна, наголосивши на важливості взаємодії наукового товариства та наукових студентських клубів між собою, побажала натхнення та результативної роботи і плідної співпраці.

На зборах Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ були присутні заступники деканів з наукової роботи Ружицький Ігор Сергійович (ФФБС), Васильєва Олена Олександрівна (ФРГТБ), Романенко Олена Валеріївна (ФТМ), керівник клубу “Start in science” Чикун Надія Юріївна. На Збори також завітали голови рад студентських самоврядувань факультетів, а саме:Антоневич Марія (ФОАІС), Герасименко Ярослав (ФРГТБ), Калініченко Олег (ФМТП).

Відповідно до Положення про Наукове товариство в Київському національному торговельно-економічному університеті до початку розгляду порядку денного було обрано організаційну комісію Зборів, головуючого, секретаря заходу, лічильну комісію.

За результатами відкритого голосування звіт голови Наукового товариства Баранюка Юрія за 2016/17 н. р. оцінено позитивно та затверджено наступних членів Наукового товариства на 2017/18 н. р.:

 

На Загальних зборах Наукового товариства КНТЕУ жваво обговорили законодавчі зміни, що пов’язані із формами самоорганізації молодих учених, розглянули зарубіжний досвід та ухвалили наступні рішення по пунктах 3-5 порядку денного:

Бажаємо успіхів і здобутків на славу Альма-матер оновленому складу Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ!


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page