top of page

Творче Рекламне Об’єднання Студентів - 2 роки в серці Університету

28 квітня 2017 року в стінах Київського національного торговельно-економічного університету про свою діяльність відзвітував професійній студентський клуб кафедри маркетингу та реклами ТРОС – Творче Рекламне Об’єднання Студентів.

За 2 роки існування ТРОС долучився до створення та організації багатьох проектів, а також здійснив маркетингову підтримку таких заходів Університету: Кулінарний фестиваль BestCookFest, Консюмерський фестиваль, 70-річчя Університету, Фестиваль соціальної реклами, Всеукраїнський фестиваль торгівельної реклами та багато інших.

На честь такої події голова Об'єднання Менайлова Анастасія Віталіївна виступила зі звітом про роботу професійного клубу протягом 2015-2017 років та розповіла, що насправді робить ТРОС винятковим.

На заході були присутні всі учасники Об’єднання, а також почесні гості: перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна; декан факультету торгівлі та маркетингу Осика Віктор Анатолійович; заступники декану факультету торгівлі та маркетингу - Голік Оксана Василівна та Романенко Олена Валеріївна; завідувач кафедри маркетингу та реклами Ромат Євгеній Вікторович; завідувач кафедри товарознавства та митної справи Мережко Ніна Василівна; доцент кафедри маркетингу та реклами, а також керівник ТРОС - Сова Владислава Вікторівна, які виступили зі словами підтримки починань та творчих поривів членів Об’єднання.

Зустріч відбулася у дружній, творчій та святковій атмосфері, а особливе місце на заході було відведено церемонії посвяти нового керівництва ТРОС. Хочемо урочисто представити та щиро привітати нову команду:

Мисник Галина – Голова ТРОС;

Явтушенко Анастасія – голова творчого напрямку Creative Team;

Хмиз Мар’яна – голова сектору організації заходів Event People;

Старікова Наталія – голова сектору медіа відділу Media Group;

Сілецька Юлія – новий адміністратор соціальних мереж.

Бажаємо новій команді нових звершень, натхнення та креативності!


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page