top of page

23-я Міжнародна туристична виставка UITT-2017

29-31 березня 2017 року в Міжнародному виставковому центрі (саме тут у травні відбудеться Євробачення-2017!) пройшла 23-я Міжнародна туристична виставка UITT-2017 «Україна: подорожі та туризм».

Виставка відбулася за підтримкою Департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку та торгівлі України та Всесвітньої туристичної організації (ЮНТВО).

Відвідання виставки не оминули й студенти всіх курсів та викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, які відзначили масштабність події та мали змогу ознайомитися з основними трендами на ринку. Саме такі івенти є індикаторами розвитку туризму в дестинаціях та стимулом для активізації громад.

Серед ділової програми виставки слід відзначити семінар «Сучасна система туристичної освіти в України». У заході взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, вищих навчальних закладів, освітніх установ, представники бізнесу та студенти.

У рамках заходу активну участь взяли представники КНТЕУ.

Декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Надія Іванівна Ведмідь у своєму виступі акцентувала увагу на стандартах вищої освіти університету, фахових громадських організаціях, що функціонують на базі університету, можливостях подвійного дипломування та практики за кордоном студентів КНТЕУ як лідера туристичної освіти в Україні, підкреслила переваги освітніх програм університету українською та англійською мовами.

Завідувач кафедри туризму та рекреації Тетяна Іванівна Ткаченко відзначила, що ключовими напрямками підготовки фахівців сфери туризму та її діяльності є стандарти, які мають відповідати міжнародним нормам та постійно удосконалюватися, було охарактеризовано діяльність ТК 118 на базі КНТЕУ та відзначено необхідність створення паспортів професій у тісній співпраці з роботодавцями.

Яніна Гаврилова, керівник ДП “Навчально-консультаційний центр по туризму”, відзначила необхідність розвитку освітніх напрямів з підготовки гідів та екскурсоводів.

У своєму виступі директор департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку та торгівлі України Іван Леонідович Ліптуга зазначив, що “туризм потребує щоденних невеликих кроків, але зі швидкістю спринтера” й освіта є фундаментом для розвитку даної сфери діяльності.

Цього року на виставці було відзначено підвищення кількості відвідувачів та представлених напрямів, що свідчить про актуальність розвитку туризму у світі. На виставці були представлені провідні представники туристичного та готельного бізнесу, галузеві об’єднання та країни.

Україна була представлена національним стендом, також були представлені різні міста та області, крім того, участь у виставці взяли громадські організації та окремі атракції.

Серед іноземних учасників слід відзначити, що країни були представлені як окремими стендами туроператорів та готелів, так і безпосередньо країнами, серед яких: Болгарія, Грузія, Домініканська республіка, Єгипет, Індія, Індонезія, Іспанія, Італія, Каталонія, Кіпр, Куба, Литва, Мальта, Палестина, Польща, США, Танзанія, Туніс, Туреччина, Чорногорія, Албанія, Білорусь, Литва, Греція, Ізраїль, Марокко, Словаччина та Шрі-Ланка.

Віримо, що багатогранне туристичне майбутнє України в наших руках!


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page