top of page

Дискусія «Health and Environment» до відзначення Всесвітнього дня здоров'я в КНТЕУ

За участю активістів наукового клубу «Start in Science» Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених (студентів ФТМ 1-4 курсів) 7 квітня 2017 року до відзначення Всесвітнього дня здоров'я в КНТЕУ відбулась дискусія на тему «Health and Environment» («Здоров`я та довкілля»).

Координатор від наукового клубу «Start in Science» Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених: Навольська Іванна ФТМ, 4 курс 2 група.

Модератор: старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Чикун Надія Юріївна.

Науковий консультант: доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, к.х.н. Пасальський Богдан Кирилович.

Щорічно в цей день активісти наукового клубу «Start in Science» проводять івенти з метою пропаганди здорового харчування, здорового способу життя та охорони довкілля, як необхідної умови для здоров`я та якості життя. Сьогодні відбулась англомовна дискусія «Health and Environment» (Здоров`я та довкілля). Ця актуальна тема викликала високу зацікавленість у студентів, тому винесена для обговорення.

Модератор Чикун Н.Ю. у вступному слові зазначила: «Вивчення фундаментальних хімічних дисциплін за навчальним планом та позааудиторно основ біохімії людини та хімії довкілля (за англомовними навчальними посібниками) сприяє формуванню глибокого розуміння, наукового обґрунтування проблем, що пов`язують здоров`я людини та стан довкілля. У своїх виступах активісти клубу «Start in Science» Долід Олександр та Рижко Тетяна зазначили, що: 1) хімічний склад живих організмів є виразом хімічного складу навколишнього середовища; 2) кількісний вміст хімічного елемента в живій речовині обернено пропорційний заряду ядра цього елемента. Студентам було цікаво дізнатися, що ці закономірності встановили основоположники біогеохіміЇ академіки В. Вернадський та А. Виноградов. Під час дискусії активісти наводили приклади впливу стану навколишнього середовища на здоров`я людини.

При підведені підсумків науковий консультант Пасальський Б.К. відмітив високий рівень зацікавленості та вмотивованості студентів до вивчення актуальних проблем сьогодення.

Активну участь у дискусії взяли: Навольська Іванна 4-2, Рижко Тетяна 1-11, Долід Олександр 1-16, Пєнова Антоніна 1-14, Назаренко Марія 1-14, Лепеха Ірина 1-12, Кулик Милана 1-11, Дмитрієнко Владислава 1-14, Лапотко Катерина 1-12, Ковальова Віталіна 1-12, Рудь Наталія 1-16, Соколов Ян 4-2.


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page