top of page

Золоті правила успішних взаємовідносин від практичних психологів КНТЕУ

15 березня 2017 року відбувся третій семінар на тему «Золоті правила взаємовідносин» у рамках роботи факультативу з практичної психології «PSYchea» Центру педагогічних та психологічних досліджень КНТЕУ.

Мета факультативу – поглиблення практичних психологічних знань, умінь та навичок, які необхідні кожній людині в сучасному житті.

Зустріч проводила практичний психолог Центру Якименко Наталя Миколаївна, автор і ведуча соціально-психологічних тренінгів: «Майстерня взаємовідносин», «Практикум з гештальт-терапії».

Метою третьої зустрічі було – надання усім охочим психологічних знань щодо взаємовідносин, які знадобляться у повсякденному житті. Обговорювалися стосунки між колегами, друзями, чоловічо-жіночі стосунки, та дитячо-батьківські відносини. Говорили про важливість усвідомлення власних почуттів у стосунках. А головне, дізналися про форму, у якій можливо і потрібно говорити іншому про себе так, щоб не образити і не зіпсувати стосунків з одного боку, і бути почутим – з іншого.

Учасники мали змогу поставити питання та поміркувати про власні актуальні стосунки з близькими людьми та попрактикуватися у формуванні «Я-висловлювань» та «безособових» висловлювань.

Наприкінці зустрічі всіх учасників було запрошено до участі у соціально-психологічних тренінгах, що проводять практичні психологи Центру та на наступний факультатив з практичної психології, що відбудеться 29 березня о 13.30.

Колектив Центру висловлює вдячність усім учасникам.

До наступної зустрічі!


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page