top of page

Щоденник ІХ Консумерського фестивалю. Вся правда про дієтичні добавки від експерта безпеки харчуванн

14 березня 2017 року в рамках ІХ Консумерського фестивалю «Час діяти!» за ініціативою факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбулася лекція сертифікованого лікаря-дієтолога МОЗ України, президента Ліги фітнес-дієтологів та нутриціологів, члена Міжнародного товариства спортивного харчування та Американської асоціації з харчування, коуча здорового способу життя, експерта безпеки харчування Сластіна Владислава Володимировича на тему «Споживач, будь уважним: уся правда про дієтичні добавки».

Лектор розповів про види дієтичних добавок, що існують на ринку, чинну нормативну документацію у цій галузі, звернув увагу на вимоги до маркування дієтичних добавок, зазначив проблеми щодо достовірності інформації на етикетках та попередив про небезпечність неконтрольованого вживання різних видів дієтичних добавок.

Студенти факультету ресторанного-готельного та туристичного бізнесу із зацікавленістю слухали про важливість збалансованого раціонального харчування та про необхідність дотримання рекомендацій до споживання певних біодобавок з урахуванням рекомендованого дозування.

Декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Ведмідь Н.І., завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Кравченко М.Ф. та провідні викладачі кафедри: Гніцевич В.А, Вітряк О.П., Васильєва О.О., Демічковська М.П. - запросили президента та віце-президента компанії стати гарантами освітньої програми «Харчові технології» спеціалізації «Ресторанні технології» на освітньому ступені «Магістр» та підписати Меморандум про співпрацю КНТЕУ та громадської організації «Ліга фітнес-дієтологів та нутриціологів».


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page