top of page

"Бізнес-трамплін" - початок успішної самореалізації

8 листопада 2016 року відбувся фінал конкурсу бізнес-проектів серед студентів «Бізнес-трамплін», який вже вдруге проводився в нашому університеті. Організаторами конкурсу виступили: ректорат, кафедра економіки та фінансів підприємства, бізнес-інкубатор КНТЕУ.

Основною метою проведення конкурсу є розвиток і посилення підприємницького духу студентської молоді, заохочення студентів до отримання навичок бізнес-моделювання та бізнес-планування, а також перевірки бізнес-ідей на реалістичність.

Підчас відбіркового туру, яки тривав з 14 по 28 жовтня, серед 16-ти команд, які подали заявки на участь у конкурсі, було відібрано 10 найкращих, які й взяли участь у фінальному змаганні.

З привітальним словом до фіналістів конкурсу звернулася перший проректор Притульська Н.В., яка підтримала студентів у їх прагненні до творчого пошуку, самореалізації через генерування та розробку власних бізнес-ідей та окреслила потенційні можливості подальшої співпраці переможців конкурсу з інвесторами, партнерами, їх участі у бізнес-інкубаторі КНТЕУ.

До складу журі конкурсу увійшли: викладач, ментор стартап школи «Sikorsky Challenge» Олексій Струтинський - голова журі; декан ФЕМП, професор Гуляєва Н.М.; завідувач кафедри економіки та фінансів підприємства, професор Блакита Г.В.; викладачі кафедри економіки та фінансів підприємства доцент Трубей О.М., доцент Афанасьєв К.М.; голова наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Баранюк Ю.Р. Незалежними експертами виступили: декан ФОАІС, доцент Харченко О.А. та доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Ткаченко Л.В.

На розгляд журі було представлено 10 бізнес-проектів різного спрямування та бізнес-концепцій. Найбільш активними учасниками конкурсу виявилися студенти ФЕМП, ФФБС, ФТМ та ФМТП.

Усі фіналісти конкурсу будуть відзначені ректоратом університету з нагоди Дня студента 17.11.2016 року та запрошуються на навчання у стартап школу «Sikorsky Challenge»!

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших успіхів!


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page