top of page

Міжнародний форум «Розширення стратегічного впливу закупівлі на бізнес»

3-го листопада в Київському національному-торговельно-економічному університеті відбувся Міжнародний форум «Розширення стратегічного впливу закупівлі на бізнес».

Всіх учасників заходу привітала перший проректор КНТЕУ Наталія Володимирівна Притульська і побажала всім плідної роботи.

Також відвідала форум директор Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ Катерина Семенівна Шклярук. Представником від Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених була голова відділу зовнішніх зв’язків Рибальченко Катерина. На форумі також були присутні директори українських та зарубіжних компаній, керівники відділів закупівлі, зарубіжні спеціалісти та консультанти в галузі торгівлі, зокрема такі компанії як Danone, Elese, Караван, Prom.ua, ProZorro Sale та інші. Були розглянуті такі кейси як: менеджмент прогресивної закупівлі, е-commerce та розвиток комерційної закупівлі, стратегічне партнерство, досвід світових ритейлерів, державні закупівлі та інші питання. Учасники форуму обмінялися досвідом, обсудили актуальні питання бізнесу та закупівель.


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page